LinkedIn – del 1

Uppdatera Mera!

När uppdaterade du senast och såg över din Linkedin-profil, dina kontakter och din aktivitet på plattformen?

Denna vecka har vi tema LinkedIn på Mindful och vill med detta dela med oss av tips och trix för hur du enkelt fräschar upp din LinkedIn!

Din profil

Är allt uppdaterat? Har du dina senaste livserfarenheter, uppdrag och eventuella kurser uppdaterade? Glöm inte att även projekt och samarbeten som du gör på egen hand kan ha en betydelse för din profil. Det ger färg och djupare insikt om dig och din kompetens.

Kontakter och grupper

Har du uppdaterat din kontaktlista och dina gillade grupper och personer? Uppdatera och få med alla som du mött och bekantat dig med sedan sist du uppdaterade din LinkedIn.
TIPS! Passa på att ta upp kontakt med personer som arbetar och ägnar sig åt intressanta projekt. Till exempel de som du önskar att ha i din bekantskapskrets.

Kompetenser

Har du uppdaterat dina kompetenser och fått dem bekräftade av dina vänner på LinkedIn? Om inte, in och skicka några meddelanden och be om goda och ärliga referenser och godkännanden av de kompetenser som du anser att du besitter. Passa på att fråga om dina kontakter anser att du missat någon kompetens som de önskar fylla i och därtill bekräfta.

Din aktivitet

Vilken är din senaste aktivitet och hur ofta visar du på aktivitet? Aktivitet mäts och dokumenteras i artiklar, inlägg och uppdateringar som du gillar, kommenterar eller delar. Passa på att uppdatera dig själv och din aktivitet. Du kan till exempel skapa ett inlägg där du berättar en historia om dig, din yrkesroll eller något du brinner för.

TIPS!

Lägg några minuter varje måndag på att göra följande steg på din LinkedIn – på så sätt kommer du alltid vara väl uppdaterad och skapa dig nya digitala möjligheter!

För mer tips besök vår Instagram: https://www.instagram.com/mindful_ab/

Coachning på Mindful: https://www.mindful.se/coachning/

Kontakta oss: https://www.mindful.se/kontakt/

Dela inlägget:

Sök bland tips & nyheter:

Våra senaste inlägg:

Etiketter:

Den här sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på vår webbplats ger du ditt medgivande. Läs mer om cookies och ta del av vår integritetspolicy.

Mindful betyder, fritt översatt, uppmärksam, medveten, närvarande. Att göra något ”in a Mindful way” betyder för oss att utföra vårt arbete med själ och hjärta och ge Dig det lilla extra.