LinkedIn – del 2

Temaveckor på LinkedIn

Sitter du på specialkunskaper, nischad information eller gillar att upptäcka och utforska nya områden/ämnen?
Varför inte dela med dig av dina upptäckter med dina kontakter, bekantskaper och vänner på LinkedIn?

Linkedin är en plattform som i dagsläget har över 500 miljoner användare – en fantastisk möjlighet till att finna rätt information, rätt person och rätt grupper för de ändamål eller mål som man har i sin karriär eller företagande.

Detta kontaktnät vill vi på Mindful idag tipsa om hur du och kolleger/partners kan använda, för att komma i kontakt med rätt personer, skapa bäst förutsättningar och sist men inte minst – växa!
En aktiv, innovativ och generös profilsida kommer att leda till många klick, delningar och nya möjligheter inom dina område.

Testa att köra en temavecka inom ett område som du kan eller som du intresserar dig av. Bestäm dig för en vecka och därefter bestäm vilka specifika rubriker som du önskar att behandla, ett om dagen från måndag till fredag är en rekommenderad volym.

Tagga oss på Mindful på LinkedIn för att låta oss ta del av din temavecka!

Mindfuls LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/mindful-ab

För mer tips besök vår Instagram: https://www.instagram.com/mindful_ab/

Coachning på Mindful: https://www.mindful.se/coachning/

Dela inlägget:

Sök bland tips & nyheter:

Våra senaste inlägg:

Etiketter:

Den här sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på vår webbplats ger du ditt medgivande. Läs mer om cookies och ta del av vår integritetspolicy.

Mindful betyder, fritt översatt, uppmärksam, medveten, närvarande. Att göra något ”in a Mindful way” betyder för oss att utföra vårt arbete med själ och hjärta och ge Dig det lilla extra.