LinkedIn – del 3

Länka Bekantskaper

Har du testat att förmedla en profils kompetens eller kunskaper till en vidare kontakt, som med hjälp av hen kan komma att gynnas av eller lyftas i sitt eget arbete?

Att länka samman människor är inte bara en god gest om välvilja, utan ett professionellt verktyg för att arbeta fram optimala arbets- eller kommunikationsgrupper som tid till tid kan stöttas och motiveras av varandra – till och med skapa nya koncept och idéer!

Hur går jag till väga för att länka rätt personer?

  • Se över din kontaktlista, stäm av var dina kontakter befinner sig och vad dessa gör i dagsläget

  • Stäm av kontaktlistans intressen och tidigare erfarenheter som döljer sig på deras profiler.

  • Se över dina bekantskaper genom att söka på specifika sökord/ hashtags. På så sätt kan man se vilka av dina bekantskaper kopplas ihop med specifika ämnen och begrepp

  • Se över vilka kontakter som kan gynnas av några av dessa ovanstående kompetenser, vilka kan komplettera varandra eller skulle intressera sig för varandra pga liknande bakgrund. Kanske hittar du flera personer under samma hashtag, som du enkelt kan länka till varandra?

  • Testa dig fram i kontaktdjungeln och se vilka som skulle kunna ”matcha” med varandra

Kom ihåg!

Slutligen är du en viktig referens mellan de personer som du matchar. Att ha en tydlig presentation och beskrivning är av högsta värde för att gör ett gott intryck som förmedlare mellan de två parterna.

Vilka skulle du vilja länka ihop med varandra? Kommentera gärna!

Mindfuls LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/mindful-ab

För mer tips besök vår Instagram: https://www.instagram.com/mindful_ab/

Coachning på Mindful: https://www.mindful.se/coachning/

Dela inlägget:

Sök bland tips & nyheter:

Våra senaste inlägg:

Etiketter:

Den här sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på vår webbplats ger du ditt medgivande. Läs mer om cookies och ta del av vår integritetspolicy.

Mindful betyder, fritt översatt, uppmärksam, medveten, närvarande. Att göra något ”in a Mindful way” betyder för oss att utföra vårt arbete med själ och hjärta och ge Dig det lilla extra.