Uppmärksamhet, Medveten och Närvarande

Mindful är ett härligt team som vet vad kvalitet och flexibilitet innebär. Vi sätter höga mål och vågar dessutom ha roligt på vägen dit!

 

Vi står med ena benet i näringslivet och det andra i pedagogiken. Vi använder oss uteslutande av duktiga, erfarna och kompetenta utbildare med dokumenterade pedagogiska kunskaper och med flerårig erfarenhet från industrin.

Vi arbetar efter mottot:

“Endast den som är inspirerad
kan inspirera andra“

Mindfuls team

Akbar Moradi

Grundare och ägare

akbar.moradi@mindful.se

073-753 01 39

Akbar har verkat som företagsledare inom en rad företag sedan år 1996. Sedan Mindfuls start har han varit verksam inom en rad olika projekt, samarbeten och uppdrag inom ledarskap, coachning och utbildning. Han har varit med och utvecklat innovativa lösningar i form av personalprogram, kommunikationsförändringar samt affärs- och strategiutveckling i tjänsteföretag och inom offentlig sektor.

Akbar tror på individen, förmågan hos varje enskild person och tror på att alla har en möjlighet till att växa och utvecklas i den takt och det omfång som en önskar – med rätt coachning och utbildning kan alla komma långt!

Katarina%201%20Redigerad_edited.jpg

Natalie Moradi

VD

natalie@mindful.se

070-422 51 45


 

Sedan år 2008 har Natalie arbetat för Mindful AB, där hon startat och utvecklat projekt och uppdrag i alla dess omfång och olika leverantörer. Natalie har själv en spetskompetens inom områden som ledarskap och kommunikation, därtill även affärs- och innovationsutveckling – något som nu är hennes två starka drivkrafter och fokus i de projekt hon tar sig an i företaget.

Claudia Rohanova Ruzbarsky

Projektledare

claudia.rohanova-ruzbarsky@mindful.se

070-713 27 77

När du möter Claudia kommer du möta en person som arbetar med driv, engagemang och passion. Claudia har en bakgrund som retorikkonsult med utbildning inom ledarskap, kommunikation och rådgivning. Hon är även certifierad hälsocoach och har med denna bakgrund hjälpt många individer med deras livsresor.

Claudia har erfarenhet av arbete som informatörssamordnare, kommunikatör och projektledare. Hon skapar förtroende, utvecklar projekt och uppnår mål. En person som tar en idé, utvecklar idén och förverkligar den till ett resultat, oavsett utmaningar hon möter längs vägen.

Isabelle Moradi

Jurist

info@mindful.se

08-642 89 50

Isabelle har efter juristexamen vid Stockholms universitet arbetat som bolagsjurist med affärs- och humanjuridiska frågor. Hon har även arbetat hos Förvaltningsrätten med domförslag och beslut. Isabelles drivs av att hjälpa människor och hon har under sin studietid arbetat för att hantera allmänjuridiska problem, framförallt inom migrations- och utsökningsrätten.

 

Idag tjänstgör Isabelle som tingsnotarie hos Attunda tingsrätt samtidigt som hon bistår Mindful med juridisk problemlösning och rådgivning.

Katharina Hagen

Projektassistent

katharina.hagen@mindful.se

08-642 89 50

 

Katharina är utbildad företagsekonom och har specialkunskaper inom processutformning, process-hantering och processoptimering, Hon har ett stort intresse för informationssystem och IT. Under och efter sin utbildning arbetade Katharina på både privata och offentliga organisationer i Österrike, Liechtenstein, Tyskland och Sverige. Hon har erfarenhet som distributionsansvarig och projektledare inom event samt erfarenhet av internationella relationer.

Katharina är ambitiös, passionerad och ansvarstagande, som drivs av utveckling hos sig själv och andra människor genom att vara uppmärksam, medveten och närvarande.

Mojgan Khoshniat

Karriärvägledare / Coach

mojgan.khoshniat@mindful.se

08-642 89 50

Mojgan har 20 års erfarenhet av att arbeta med coachning, karriärrådgivning, matchning och rekrytering. Hon har startat och drivit projekt för individer i förändringsprocesser och med detta levererat goda resultat. Hon är utbildad programmerare, ICF-coach och inom NLP.

 

Mojgan har ett genuint intresse för att arbeta med individer och har en starkt tilltro till deras inre förmågor. Hon drivs av att uppmuntra och stötta individer för att de ska uppnå sina mål och optimera sina inre resurser.

Sara Holmgren

Karriärvägledare / Coach

sara.holmgren@mindful.se

08-642 89 50

Sara har erfarenhet från privata företag, marknadföring och är ICC-Certiferad coach. Hon arbetar med handledning och utveckling för att skapa resultat som gynnar verksamhet och individer. Sara arbetar och motiveras av att handleda individer, grupper och organisationer. Seminarietillfällen, grupp- samt enskilda coachningsmöten är med fördel spridda över tiden. Målet är att skapa varaktiga resultat som deltagande tar med sig och använder på sin arbetsplats och andra delar i vardagspusslet.

Tina Saupstad

Karriärvägledare / Coach

tina.saupstad@mindful.se

08-642 89 50

Tina har arbetat som ledare och som utbildningsansvarig i många år och ansvarat för utbildningar i många länder. Erfarenheten från att möta och arbeta med människor från olika kulturer har skapat en stor förståelse och ödmjukhet för våra olikheter men också en insikt om våra likheter.

Tina är diplomerad stress- och avspänningspedagog med kognitiv inriktning, instruktör i mindfulness och samtalsrådgivare. Hon brinner för att motivera andra att sätta mål i livet och att våga stäva mot dessa.

 

Att uppnå och bevara en inre balans och självinsikt är en ledstjärna för Tina.

IMG_2306_edited.jpg

Bill Denham Smith

Karriärvägledare / Coach

bill.smith@mindful.se

08-642 89 50

Bill bidrar till utveckling och förändring hos organisationer genom rådgivning och seminarier, hans styrkor finns i ledarskapet och coachningen.

Utöver detta levererar Bill affärskommunikation för KAM-, försäljnings- och upphandlingsproffs. Där han undervisar och designar onlinekurser för små och medelstora företag, samt för yrkesutbildningsanordnare.

Gunilla Thyni

Rektor / Karriärvägledare

gunilla.thyni@mindful.se

08-642 89 50

Gunilla har arbetat som rektor under 18 år. Hon arbetar idag hos Mindful både som rektor för vuxenutbildningar och som karriärvägledare för de personer som gärna vill träda in i skolvärlden eller vidareutvecklas på nuvarande position.

Gunilla har en härlig aura och vill gärna bidra med utveckling till personer som vänder sig till Mindful.

Therese Birnstingl

Karriärvägledare / Coach

therese.birnstingl@mindful.se

08-642 89 50

Therese arbetar sedan 20 år med individers och organisationers kompetensutvecklingsbehov.

Hon är samtalsterapeut och coach, faciliterar ledar- och affärsmannaskapsutbildningar samt arbetar med träning och hälsa.

Therese är uppmärksam, medveten och närvarande. Hennes mål är att bidra till att individens självkänsla och styrka ska öka i samma takt som utvecklingen.

Mindful AB


Box 22334

104 22 Stockholm

Org. nr:556629-5530
Tel: 08-642 89 50

E-post: info@mindful.se

  • Linkedin - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle

Följ oss

Linkedin.com/company/mindful-ab

Instagram.se/mindful_ab

Facebook.com/mindfulab

©2020 by Mindful AB