Coachning

På Mindful har vi arbetat med coachning de senaste 10 åren. Våra coacher är diplomerade eller certifierade enligt ICF (International Coach Federation), syftet med detta är att kunna tillge dig den effektivaste och mest kvalitativa coachningen, där vi ser till att komma fram till det önskade resultatet.

Våra coacher träffar dig som vill uppnå framgångar i antingen sina privata sammanhang eller affärssammanhang. Vi har en lång och bred erfarenhet inom coachning, där vi har coachat både grupper och individer. Våra kunder har varit ledare, medarbetare, arbetssökande och även studenter.

Vi erbjuder bland andra:

  • Executive coaching där du som ledare har möjlighet att utvecklas.
  • Career coaching där du som söker får hjälp med att finna nya strategier i karriären, eller för dig som söker efter nytt arbete/uppdrag.
  • Business coaching där en verksamhet har möjlighet att skapa och utveckla nya affärsmål eller verksamhetsmål.
  • Life coaching där du som privatperson har möjlighet att utveckla och nå mål i livet.

Förutom enskilda uppdrag har coachningen varit en betydelsefull del av våra utbildningar. Coacherna har varit delaktiga i kartläggningen hos deltagarnas mål och strävan, för att senare ständigt följa upp och stärka deras framgångar. Vi använder oss inte av färdiga mallar utan är lyhörda till varje individ.

Kontakta oss gärna där vi kan lyssna på dina/era tankar och önskemål, för att se hur vi kan coacha dig/er till dina/era framgångar.