• Mindful

Ställ om, ställ upp!I dessa tider behöver vi tänka om, ställa om men även ställa upp för att förbättra för oss och andra!


Här kommer tre tips för hur just du kan ställa om och ställ upp:

1) Kompetens-boosta nära och nätverk:

Säkert finns det sådant i din kompetens-bank som du kan erbjuda andra runtom dig: är du en fena på kommunikation, nätverkande eller på att skriva presentationer?

Bra! Se över vem i ditt nätverk som kan komma att behöva din hjälp eller handledning – du får själv nyttja dina kompetenser och hjälper andra framåt i deras process!

2) Digital-nätverka:

Att motivera andra och även dig själv i denna stund är guld värt! Samla ihop till en digital fika eller lunch och arbeta tillsammans med era tankar och funderingar någon timme per vecka. Tillsammans kan ni panera och förbereda er för kommande möjligheter – med nya insikter och perspekitv!

3) Distans-praktik eller internship:

Kanske finns det inte många jobb att söka i ditt område för tillfället – däremot finns det en del som kan behöva stöttas upp i inom ditt yrkesområde!

Passa på att kontakta dina önskade företag och erbjud en praktik eller internship på distans, där du erbjuder hjälp i de tjänster som du kan ar beta inom. Ditt utbyte kan vara ett intyg, en rekommendation eller till och med: en möjlighet i framtiden!

Vilka tips kan du ge Mindfuls följare? Dela gärna fler spännande möjligheter!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla