• Mindful

Spontanansökningar – Ditt erbjudande

Vid spontanansökningar är det viktigt att veta vad du kan erbjuda en arbetsgivare och hur du kan komma att utmärka dig med dina kompetenser och egenskaper – vilket är ditt erbjudande?


Checka av följande för att komma fram till vilket ”värdepaket” du har att erbjuda:


- Vad kan jag?

Vilka specifika superkrafter och kompetenser har jag? Finns det något/några program, system eller verktyg som jag är en fena på? Stäm av och se hur du kan presentera detta på ett kreativt och tydligt vis – kanske finns det något provexempel eller vidare som du kan dela?


- Vilka erfarenheter har jag?

Vilka situationer är jag van vid att hantera och hur har jag utvecklats med dem? Vem kan styrka dessa exempel åt mig i form av referenser samt rekommendationer skriftligt och muntligt? Ta vara på dina upplevelser på arbetsplatser och i uppdrag – de skapar den du är i din roll!


- Hur jobbar jag?

Hur jobbar du i olika miljöer och förutsättningar? På vilka sätt är du van att hantera grupper och/ eller personer? Är du ledande som person eller en som gärna tar instruktioner utifrån vilka du jobbar?


- Mina tre starka sidor?

Det kan vara bra att kunna presentera dig med tre starka slagord – vilka är dina tre ord som beskriver dig i din roll eller den rollen du vill ta dig an.


PS! Svårt att veta hur och vad du ska fokusera på i ovanstående frågor?

- Bjud in till workshop med några i ditt nätverk och ge varandra feedback – kreativt och utvecklande för sig och även andra!

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Mindful AB


Box 22334

104 22 Stockholm

Org. nr:556629-5530
Tel: 08-642 89 50

E-post: info@mindful.se

  • Linkedin - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle

Följ oss

Linkedin.com/company/mindful-ab

Instagram.se/mindful_ab

Facebook.com/mindfulab

©2020 by Mindful AB