• Mindful

Preparera Mera del 3 – Förbered dig för Feedback!När om inte i en prepareringsfas inför hösten är det toppen att ta tag i möjligheten att få feedback på din profil, dina handlingar och ditt nätverkande?

Att möjliggöra dig feedback inför ditt arbete med din preparering är viktigt, för att hålla dig uppdaterad om vad som är viktigt i den bransch eller i de roller som du söker dig inom. Alla branscher är föränderliga och därför behöver även vi arbeta med att vara detta!


Vart letar jag feedback?


· Tidigare kollegor: fråga tidigare kollegor i din bransch om hur du kan utvecklas samt vilka delar som du behöver tänka på. Vad säger dem om dina handlingar utifrån egen erfarenhet och vad hade de lyft gällande sin profil?

· Nya kontakter: vad säger dina möjliga nya kontakter? Kan de komma med en input på hur du kan utvecklas i din framtoning av dig och dina kompetenser? Värdefullt med nya kontakter är att de ger dig en feedback baserat endast på dina handlingar, vilket är bra då detta är i linje med det perspektiv som de ser din profil ur.

· Rekryterare: har du skapar dig en kontakt med en rekryterare som kan hjälpa dig att se över dina handlingar? Se över dina möjligheter till att nätverka med någon inom området för HR. På så vis kan du hålla dig uppdaterad med vad som är eftertraktat i din bransch!


Vilka kontakter kommer du att preparera dig med?

15 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla