• Mindful

Att leda sig själv

Ibland står vi inför val och beslut som bara vi kan avgöra hur vi ska hantera eller tänka kring.


Hur gör vi med dessa beslut och hur kan vi tänka för att våga leda oss själva mot att våga satsa på våra mål och visioner?


Idag ska vi starta arbetet med att skapa en positiv tankebana kring att leda oss själva i våra beslut. Vi kommer idag jobba med frågeställningar med vilka du för dig kan reda ut hur du kan landa i att dina beslut som du tar får positiva utfall och därtill skapar motiverande händelser.


Jobba med följande påståenden:

1) Följande är viktigt i min smak, mina värderingar och livskomponenter…

2) Följande vill jag umgås med, då dessa gör mig väl till mods…

3) I följande situation vill jag göra tvärtom och vara flexibel i mina ”måsten”…


Genom att utveckla dina egna formuleringar skapar du dig en trygghet och en hållbar sanning i vad som ska styra just dig i dina kommande val och upplevelser – att känna kontroll över din livssituation och vara trygg i ditt nästa ”drag” skapar ett positivt förhållningsätt till nya utmaningar!


Vem kommer att styra ditt nästa drag?

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla