Uppmärksamhet, Medveten och Närvarande

Mindful betyder, fritt översatt, uppmärksam, medveten, närvarande. Att göra något ”in a Mindful way” betyder för oss att utföra vårt arbete med själ och hjärta och ge Dig det lilla extra.

Mindful AB grundades i augusti år 2002 och bär sedan dess på syftet att driva utbildning, kurser och coachverksamhet med fokus på individer, grupper och företag som vill nå utvecklingsframgångar med hälsosamma och effektiva metoder.

Vi är en lärande organisation - vi tror att kunskap växer ju

mer man delar med sig av den. Vårt mål i arbetet med våra kunder är att individens självkänsla och styrka ska öka i samma takt som utvecklingen.

Mindful fokuserar på att skräddarsy varje insats utefter individuella behov. Dessutom genomför företaget utvärderingar både under och efter avslutat uppdrag, inte för att enbart behålla kvalitén utan även höja den!

Välkommen hos oss på Mindful!

Mindfuls affärsidé och historia

Våra värdeord

Hos Mindful AB följer vi tre värdeord, som ni kan uppleva i våra utbildningar, seminarier, övriga tjänster, samt i vår service. Vi är uppmärksamma, medvetna och närvarande med uppdrag att göra er uppmärksamma, medvetna och närvarande. Räkna med oss!