Coachbilden

Stöd och matchning

”Gör något idag som ditt framtida jag kommer att tacka dig för”.

Befinner du dig i ett läge där du ska ta ett nytt steg i karriären? Känner du en inre vilja av att förändra din nuvarande situation? Är du redo att testa på något nytt? Vill du förbereda dig inför dina kommande utmaningar? Bär du på dessa tankar och känner att du inte vet var eller hur du ska börja? Då har du hittat rätt!

Mindful AB finns för dig som vill nå framgångar och resultat via effektiva metoder som faktiskt fungerar. Vi fungerar som ett stöd för dig genom dina utmaningar och ser ständigt till att matcha din utveckling med arbetsmarknaden. Vi finns för dig som vet att det som verkar vara omöjligt kan bli möjligt med det rätta stödet.

Under de senaste 10 åren har vi specialiserat oss i coachning och lyckats stödja tusentals deltagare till att nå uppställda mål och framgångar. Våra deltagare har nått goda resultat och mer än 90 % av dessa rekommenderar oss. Mindful AB är ett företag som erbjuder deltagare lärdomar och vidareutveckling. Inom företaget ser vi till varje enskild individ, och det är utifrån detta vi utvecklat alla våra tjänster.

Våra handledare är utbildade, diplomerade och/eller certifierade enligt ICF (International Coach Federation). Syftet med detta är att kunna erbjuda dig den effektivaste och mest kvalitativa handledningen, där vi gemensamt ser till att nå fram till det önskade resultatet. Tillsammans har vi en lång och bred erfarenhet inom vägledning och handledning, där vi förstärkt både grupper och individer. Våra kunder är företagsledare, medarbetare, arbetssökanden och studenter. Vi finns där för alla, oavsett bakgrund, situation, förutsättningar, önskemål och inriktning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att berätta om ditt nuvarande läge och dina önskemål. Vi lyssnar gärna för att se hur vi kan stödja dig på allra bästa sätt. Du når oss via vårt kontaktformulär eller per telefon 08-642 89 50.