The Mindful Duo – Natalie och Claudia

mars 15, 2019
Natalie Moradi

54433526_333763327254005_6588491338281385984_n

 

Vi avslutar veckan med några ord från Mindfuls projektduo Natalie och Claudia. Dessa två idésprutor arbetar med den dagliga verksamheten runtom i Stockholm. De delar idag med sig av sin resa med Mindful samt tips och tankar inom karriär, livsval och utmaningar.

 

Vad gör vi på Mindful?

Vi är Mindfuls spindlar i nätet. Vi ser till att ta varje uppdrag från beställning till leverans och uppföljning. Många kallar oss även för Mindfuls projektledare.

Hos Mindful får vi många gånger korta och långa projekt, där vi erbjuder skräddarsydda utbildningar och coachupplägg till våra kunder. Vi ser till att ge kunden vad de önskar få samtidigt som vi lyckas ge dem ännu mer än vad de från början förväntade sig. För att lyckas med detta lyssnar vi mycket till vad som efterfrågas och matchar det med våra fantastiska personals kompetens.

Förutom det fikar vi gärna – många gånger med nya människor för att bli inspirerade och för att inspirera!

 

Vi ser till att ge kunden vad de önskar få samtidigt som vi lyckas ge dem ännu mer än vad de från början förväntade sig.

 

Vad är Mindful för oss?

Att få arbeta med människors framgångsresor och personliga utvecklingar är otroligt motiverande för oss. Det är en ära att få möta människor med unika drivkrafter och starka viljor. Mindful för oss är att få arbeta med dessa människor och finna deras inneboende kraft för att nå sina mål och resultat. Att se människor dagligen ta del av nya kunskaper, motiveras och inspireras är ren glädje. Det är då man blir en äkta Mindfulare – Vilket vi blir genom jobbet vi gör.

 

Våra bästa tips till personer i sin livsresa?

Se till att vara Uppmärksam, Medveten och Närvarande!

Se varje farthinder som en utmaning, som i sin tur kommer ge dig en värdefull lärdom. En dag kommer du förstå varför vissa utmaningar fanns där och varför du behövde handskas med de. Detta kommer ge dig en unik styrka som inte många upplever i livet.

Sedan är vårt absolut bästa tips att du kommer till oss för coachning och utbildning. Du kommer inte ångra dig! Vår personal är den bästa i branschen!

 

Välkommen att komma förbi The Mindful Duo för en fika – för att inspireras och inspirera!