Mindful har tecknat avtal med Arbetsförmedlingen

april 16, 2015
Natalie Moradi

Mindful AB är en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen och har tecknat avtal för uppdraget ”Stöd och matchning”. Syftet med projektet är att via effektiva och innovativa metoder stödja arbetssökanden och förkorta vägen till sysselsättning. Målgruppen är personer inskrivna hos Arbetsförmedlingen med behov av stöd och matchning för att snabbare komma ut i arbetsmarknaden. Vi ser fram emot att få starta upp projektet och därmed kunna erbjuda det bästa möjliga stödet för våra deltagare.

Vi har höga krav på vår kvalité, vilket har lett till att vi har höga kompetenskrav på vår personal. Vi kan med stolthet presentera några av de allra bästa handledarna och studie- & yrkesvägledarna, som drivs av sitt yrke och kämpar för att förbättra matchningsmöjligheterna på arbetsmarknaden.

Våra handledare är kvalificerade, erfarna, utbildade och förberedda. De har goda kontakter inom offentliga sektorn och näringslivet, samt olika branscher. De delar gärna med sig av dessa kontakter till deltagarna för att finna de rätta arbetsplatserna. Våra studie- & yrkesvägledare strävar efter att öppna nya dörrar till deltagarna som är nyfikna på att få veta vad som kan vara möjligt.

Läs gärna mer om projektet genom att klicka här, där finner du även vårt produktblad.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-642 89 50 eller genom vårt kontaktformulär. Varmt välkomna!