Natalie MoradiNatalie Moradi

  • Civilekonom
  • Affärsutveckling
  • Entreprenörskap
  • Master i Ledarskap
  • Projektarbete

 

”Affärsdriven relationsskapare med intresse för kvalité och utveckling”

Sedan 2008 har Natalie arbetat för Mindful AB, där hon startat och utvecklat projekt och uppdrag i alla dess omfång och olika leverantörer. Som ansvarig för bland annat en coachverksamhet i tre orter och ett utbildningsprogram inom IT har Natalie utvecklat förmågan av att bemöta den befintliga marknaden och se dess behov och komma med nytänkande lösningar samt möjligheter.

Natalie har själv en spetskompetens inom områden som ledarskap och kommunikation, därtill även affärs- och innovationsutveckling – något som nu är hennes två starka drivkrafter och fokus i de projekt hon tar sig an i företaget.

Inga hinder är för stora eller för höga – Natalie gillar utmaningar och ser med positiv inställning på de uppgifter som kommer hennes väg. Att ge sig möjligheten till att prova nya vägar är Natalies melodi, hon räds därtill inte att misslyckas utan ser detta som en lärdom på vägen.

”Efter regn kommer solsken, och efter solsken åter regn – det gäller att vara anpassningsbar, driven och motiverad för att ge sig och sina idéer den rätta chansen!”

 

Projektledare / Marknadsansvarig

E-post: natalie@mindful.se
Tel: 08- 642 89 50
Mobil: 070- 422 51 45