Elin Rust_mg_1253

“Glädje, kraft och energi!”

Elin är en engagerad, driven, trygg, empatisk och glad person som tycker att människor är det roligaste som finns. Ett intresse för, och undersökande av, mänskliga behov, tankar och känslor, handlingar och kommunikation har gått som en röd tråd genom hela hennes liv. I dag har hon förmånen att arbeta med det som hon tycker är allra roligast, människor och deras utveckling, genom workshops, seminarier, individuell coachning och en och annan föreläsning. Elins största önskan är att få bidra till att flera människor lever som de önskar, och med mer glädje, kraft och energi varje dag!

Så länge Elin kan minnas har hon drivits av en nyfikenhet att förstå mer, veta mer, kunna bättre och att själv nå mina önskade resultat. Det har helt enkelt varit en röd tråd i hennes tillvaro, både privat och på arbete. Hon vet att det är ovärderligt att ha god förståelse för sig själv och andra, stor självrespekt och god självkänsla för att må bra likväl som god förmåga att kommunicera både privat och yrkesmässigt för att få den tillvaro man längtar efter. Elins egna inre utvecklingsresa i tillägg till hennes utbildningar och yrkeserfarenheter har gett henne en gedigen grund att stå på och goda förutsättningar för att arbeta med förändring och utveckling både i grupp och individuellt.

Elin är INLPTA Certified Business Master Practitioner of the Art and Science of Neuro Linguistic Programming (NLP). Hon är också utbildad företagsekonom och har tidigare arbetat som bland annat chef, projektledare, marknadsförare, eventproducent och säljare. Under hennes yrkesbana har hon främst haft arbeten som har innefattat att förstå och kommunicera med människor, mänskliga behov, gruppers utveckling och att driva frågor framåt mot ett tydligt önskat resultat. Det har varit roligt, spännande, lärorikt och utmanande fram tills nu och hon ser med spänning fram emot framtidens utmaningar.

 

Coach

E-post: elin.rust@mindful.se
Tel: 08-642 89 50