Claudia Rohanova Ruzbarsky

  • Retoriker
  • Kommunikatör
  • Projektarbete
  • Certifierad hälsocoach
  • En äkta ”do:er”
  • Nyskapande

“Varje dag räknas, så ta vara på just Din dag!”

När du möter Claudia kommer du möta en person som arbetar med driv, engagemang och passion. Hennes lyhördhet och flexibilitet gör att varje möte leder till resultat som överträffar förväntningarna. Claudia har en bakgrund som retorikkonsult med utbildning inom ledarskap, kommunikation och rådgivning. Hon är även certifierad hälsocoach och har med denna bakgrund hjälpt många individer med deras livsresor.

Claudia har även erfarenhet av arbete som informatörssamordnare, kommunikatör och projektledare. Hon skapar förtroende, utvecklar projekt och uppnår mål. En person som tar en idé, utvecklar idén och förverkligar den till ett resultat, oavsett utmaningar hon möter längs vägen – möter man alltid en lika energisk Claudia.

När hon föreläser har hon en förmåga att få med både en stor och/eller mindre grupp individer genom sin retorik och pedagogik. Det kan vara hennes kunskaper från aktiviteter inom opera och klassisk som bidragit till att varje person som deltar i rummet är med i undervisningen.

Claudia är en positiv och energisk idéspruta som brinner för att coacha och vägleda människor mot deras mål och drömmar.

Under hennes fritid ligger hälsa och träning i fokus, även här har hon höga ambitioner och har dessutom påbörjat en utbildning som personlig tränare (PT) som hon blir klar med till vår 2019.

 

Projektledare/Coach

E-post: claudia.rohanova-ruzbarsky@mindful.se
Tel: 08-642 89 50