Lovebombing

mars 08, 2019
Natalie Moradi

53403588_390248315122540_7974712292426121216_n

När senast “lovebombade” du dig själv och andra? Och vad har “lovebombing” för betydelse för ditt och andras värde?

 

Som avslut på denna vecka vill vi dela med oss av denna glädje- och värdespridande övning, som du kan göra tillsammans med en eller fler vänner, kollegor, bekanta eller vidare nära i ditt kontaktnät!

 

Syftet med “lovebombing” är att med hjälp av dig och andra, nya perspektiv och ny motivation, ge och få nya insikter och idéer om dig och din situation – positivt!

 

Gör följande:

1. Låt en person i gruppen få all fokus. Denna ska nu öppet och tydligt beskriva ett hinder eller en utmaning som den upplever hos sig eller i sin situation.

2. När personen har berättat klart ska resterande delar av gruppen “lovebomba” personen med kommentarer, synpunkter samt idéer på hur en utmaning eller ett hinder kan ses, hanteras eller lösas.

3. Personen i fokus ska lyssna, anteckna samt fråga om förtydliganden – har hen förstått rätt, hur bör hen tänka, vad mer kan hen ta till sig?

4. När alla berättat sina tankar laget runt har personen i fokus möjlighet att tacka för responsen, ta med sig denna och motiveras av den under kommande period.

 

Vem önskar du att “lovebomba” eller “lovebombas” av?

 

Vi på Mindful önskar er en Trevlig Helg!