Egencoachning, del 1: Att forma dig som du vill

juni 11, 2019
Natalie Moradi

64295874_310408196515817_2493739431752630272_n

 

I denna vecka jobbar vi med temat ”Egencoachning” hos oss på Mindful – ett viktigt men även utmanande arbete som går ut på att stötta sig själv i fram- och motgångar med rätt verktyg samt inställning!

 

Vi startar veckan med temat ”Att forma dig som du vill” och hur du arbetar med punkter som hjälper dig att forma dig själv en tydlig bild av vem du är, vad du önskar men även vad du behöver i ditt liv.

 

Arbeta och ta stöd i följande punkter:

Din idealbild

Hur vill du att ditt ideal ser ut och ska kännas? Lista upp viktiga ideal som du står för, vill representera och skapar trygghet hos dig och din närvaro

Kärlekszon:

Skapa och ta fram en zon (helst fysisk) inom vilken du bestämmer dig för att alltid älska dig och ditt!

”Här kommer JAG”:

Ger du dig utrymme i alla rum som du befinner dig i? Vilka behöver du jobba med att tillåta dig ta plats i? Stäm av och arbeta med alla viktiga rum.

Behandla dig individuellt:

Ägna dig åt aktiviteter och uppgifter som intresserar dig och får dig att må bra. Vilka av dessa behöver du aktivera mer och vilka behöver du avaktivera?

 

Kom ihåg!

Att coacha och arbeta med sig själv är ett arbete som pågår i alla livets faser, detta i olika mängd och intensitet beroende på omständigheterna. Viktigt är att vi, som vår egen coach, lyfter och motiverar vår person på ett sätt som får oss att inspireras och utvecklas mot vidare framgångar eller äventyr!